Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Actionbild 2017
Foto: F Oskarsson

Sista hemmamatchen innan sommaruppehÄllet!

PÄ söndag 18/6 kl 16:00 Àr det dags för sista hemmamatchen innan sommaruppehÄllet. Kvarnsvedens IK kommer pÄ besök och vi hoppas att ni kommer och hejar fram LFC till seger!

Det Àr redan dags för omgÄng 9 i Damallsvenskan och den sista hemmamatchen innan sommaruppehÄllet. Kvarnsvedens IK kommer pÄ besök till Linköpings Arena och de ligger just nu pÄ en 6:e plats i tabellen. Kvarnsvedens IK var nykomlingar i Damallsvenskan förra Äret och slutade dÄ pÄ en 9:e plats. I Kvarnsvedens IK spelar bland annat nr 11 Tabitha Chawinga som leder Damallsvenskans skytteliga med 12 mÄl pÄ 8 matcher.

Det har varit ett kortare uppehÄll i Damallsvenskan p.g.a. landslagssamlingar, dÀr mÄnga spelare frÄn LFC har varit med. Nu Àr alla pÄ plats hemma i Linköping igen och pÄ trÀningarna innan söndag blir det fokus pÄ att komma tillbaka till LFC-tÀnket.

Efter en viktig vinst i senaste matchen borta mot PiteÄ toppar nu LFC tabellen med 2 poÀng före Eskilstuna. Ta med er vÀnner och familj och kom till Linköping Arena pÄ söndag för att heja fram LFC-tjejerna till ytterligare en seger! Ni köper biljetter till ett reducerat pris pÄ vÄr biljettsida, jÀmfört med om ni köper biljett pÄ plats.

Varmt vÀlkomna till söndagens match!

LFC Biljettsida

2017-06-15 13:52

Skrivet av: Frida Litzén