Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Daniel Pettersson dirigerar uppvärmning
Foto: Tobias Josefsson

LFC ute efter revansch

Efter onsdagens förlust i seriefinalen mot Umeå hemma på Folkungavallen är det ett revanschsuget och laddat LFC som ställs mot Kristianstad borta på söndagseftermiddagen.

Nu har vi förhoppningsvis slickat såren efter förlusten mot Umeå och är i stället sugna på att ta revansch på oss själva inför mötet mot Kristianstad. Vi vet att vi kan så mycket bättre än vad vi visade storpubliken i onsdags och nu är det upp till bevis att hitta tillbaka till vårt tidigare så vägvinnande spel.

Även om Kristianstad slåss i de nedre regionerna så är jag helt övertygad om att det kommer bli en tuff tillställning. De har plockat de flesta av sina poäng på hemmaplan och de har flera duktiga spelare att se upp med. Bland annat har de ett oerhört starkt mittbackspar som vi även måste vara vaksamma på när de smyger med upp på hörnor och frisparkar.

Men som vanligt lägger vi nästan all fokus på vårt eget spel och vi åker ner för att ta tre pinnar, något annat finns inte. Den här gången får vi klara oss utan Josefin Öqvist som är avstängd och Ann Westermark som fortfarande inte är helt skadefri.

Frågetecken även för Hedvig Lindahl som avstod dagens träning med en lättare förkylning men där vi hoppas på spel. Vi har inte bestämt startelvan i skrivande stund utan har kallat 16 spelare.

2008-09-06 19:00

Skrivet av: Daniel Pettersson