Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


action 2017 röd
Foto: F Oskarsson

Final i Danske bank cup

En intensiv tĂ€vlingsperiod börjar med match mot IFK Norrköping DFF i finalen av Danske bank cup. Matchen spelas pĂ„ Östgötaporten kl 19:00.

Det Àr ett till viss del nytt lag vi kommer att fÄ beskÄda kommande höstsÀsong. Nya bekantskaper i form av Nicoline Sörensen frÄn Danmark, Frida Maanum frÄn Norge bÄda unga talangfulla spelare med nationell erfarenhet frÄn sommarens EM-spel. PÄ backsidan tappar vi tunga namn i form av Magdalena Eriksson och Jessica Samuelsson men fÄr till oss Anna Oscarsson frÄn Hammarby. En spÀnnande spelare som har stor potential att utvecklas till att bli en riktigt bra spelare.

Vi kommer Àven att fÄ se en gamla bekant i form av Kosovare Asllani som haft 6 Är i sÄvÀl Franska som Engelska ligan. En profil i svensk damfotboll och Àven har en stor roll i det svenska landslaget.

TyvÀrr har vi nÄgra smÄskador pÄ flera spelare sÄ matchandet ikvÀll kommer innebÀra nÄgra försiktighetsÄtgÀrder. Lisa Lantz och Anna Oscarsson vilar dÄ de har skadekÀnningar. Sedan tidigare saknas fortfarande Irma Helin och Johanna Rasmussen.

Ni kan följa matchen pÄ vÄrt twitterkonto.

2017-08-15 09:51

Skrivet av: Maria Hagström