Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC jublar efter mÄl
Foto: Tobias Josefsson

Blir det repris mot AIK?

LFC vann sÀsongens första möte mot AIK. PÄ mÄndagskvÀllen möts lagen pÄ nytt och trÀnaren Daniel Pettersson tror pÄ ny LFC-seger. - Jag tror pÄ en repris frÄn i vÄras och varför inte med samma matchvinnare den hÀr gÄngen, sÀger Daniel.

Precis som vi sagt hela tiden så kan vi inte förlita oss på att andra lag ska plocka poäng av våra toppkonkurrenter, utan det är helt upp till oss själva om vi ska gå hela vägen. Nästa hinder är AIK på bortaplan och det kommer bli oerhört tufft.

Vi vann en ganska välspelad match mot dem i våras med 1-0 efter ett sent avgörande av Jessica Landström. AIK visade redan då att man hade kvaliteter och hemma på sitt konstgräs är man knappast sämre. Vi har dock idel segrar på konstgräs i tävlingssammanhang i år så jag ser ingen större nackdel för vår del när det gäller underlaget, utan tvärtom så gynnar det vårt kortpassningsspel.

Hos AIK gäller det så klart att hålla ögonen på hyperfarliga Lisa de Vanna men minst lika viktigt är det att vinna kampen på mitten mot bland annat Anne Mäkinen och Elin Ekblom Bak.

Vi kommer till start med en stigande formkurva och har dessutom en näst intill skadefri trupp, så vi siktar självklart på att ta tillbaka den serieledning som vi tappade i helgen. Jag tror på en repris från i våras och varför inte med samma matchvinnare den här gången…

2008-09-21 20:30

Skrivet av: Daniel Pettersson