Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Daniela klipper till bollen
Foto: Tobias Josefsson

Tuff avslutning väntar

En riktigt tuff utmaning i form av KIF Örebro väntar för LFC i seriens sista hemmamatch. En match LFC till varje pris vill vinna.

Sista hemmamatchen i årets damallsvenska spelas mot Örebro. Ett lag som vi av tradition brukar ha svårt mot, men som vi lyckats besegra två gånger om det här året, en gång i serien och en gång i Svenska Cupens kvartsfinal.

Det har dock varit jämna tillställningar båda gångerna och jag tror på en tuff fight den här gången också. Örebro, med Richard Holmlund vid rodret, är alltid välorganiserade bakåt så det brukar sällan bli några målrika tillställningar när vi drabbar samman.

Vi jagar andraplatsen och en Womens Cup-plats som det skulle medfölja och vi har det fortfarande i egna händer men LdB Malmö jagar tätt bakom så vi måste gå för tre poäng.

På skadelistan har vi nyopererade Jessica Landström och likaså är det ett stort frågetecken för Maria Karlsson som åkte på en ordentlig stukning senast mot Sunnanå. Då hade vi även Marie-Louise Skålberg på skadelistan men jag hoppas att hon kan vara tillbaka i laget.

 

2008-10-09 13:30

Skrivet av: Daniel Pettersson