Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Jessica Landström farligt framme och träffar sto
Foto: Tobias Josefsson

LFC gĂĄr in i Svenska Cupen

I morgon lördag kliver Linköpings FC in i Svenska Cupen när man ställs mot Vasalund i Gävle. - Ett Vasalund som för tillfället ligger på andra plats i norrettan och som absolut inte ska underskattas, säger LFC-tränaren Daniel Pettersson inför matchen

Då var det dags att stiga in i Svenska Cupen igen. En cup som är framme i fjärde omgången och som provar lite nya grepp med att spela flera matcher på samma arena efter varandra. Man försöker dessutom sprida intresset genom att blanda herr och dammatcher under dagen, rätt eller fel återstår att se. För vår del innebär det att vi möter Vasalund på Strömvallen i Gävle!

Ett Vasalund som för tillfället ligger på andra plats i norrettan och som absolut inte ska underskattas. Vi vet inte så mycket om dem men fokuserar som vanligt på vårt egna spel.

Vi kommer troligtvis att gå runt på hela truppen då vi ju hade match så sent som i går kväll och att spela två matcher inom två dygn är inte optimalt på något sätt men det är bara att göra det bästa av situationen.

Jag hoppas att vi kan ladda om, framför allt mentalt efter vinsten mot Hammarby senast. Det var en match som vi skulle kunna ha stängt ganska tidigt men där vi tyvärr bjöd in dem i matchen mot slutet. Det är något vi har att jobba på men dock oerhört skönt med ännu en trepoängare. Även om det inte är några poäng som räknas i Svenska cupen så siktar vi så klart på att avancera till nästa omgång där det i så fall troligtvis väntar allsvenskt motstånd.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-05-16 11:40

Skrivet av: Daniel Pettersson