Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Jessica Landström avancerar med boll
Foto: Tobias Josefsson

Cupsemifinal i sikte

Efter söndagens bortaseger mot Kristianstad väntar kvartsfinal i Svenska Cupen mot KIF Örebro för för LFC. - Vi siktar på en semifinalplats och åker upp till Behrn Arena för att vinna, säger LFC-tränaren Daniel Pettersson.

Då var vi framme vid kvartsfinal i Svenska Cupen och precis som förra året så står Örebro för motståndet. Den gången förlorade vi på hemmaplan med 0-2 efter en skral insats.

Nu är det bortaplan och konstgräs som gäller och jag kan tänka mig att Örebro lägger stort fokus på Cupen då man i allsvenskans tabell befinner sig i någon form av ”ingenmansland”. Vi siktar dock också på en semifinalplats och åker upp till Behrn Arena för att vinna, inget snack om den saken.

Vi fick en skön revansch gentemot oss själva när vi bortaslog Kristianstad senast och vi gjorde det efter stundtals mycket bra passningsspel. De flesta lag har haft svårt där nere så det var ett styrkebesked att vinna så stort.

Vi har som vanligt några frågetecken i truppen som ska rätas ut under kvällens träning och vi ska definitivt inte ta några onödiga risker inför den spännande säsongsavslutningen i serien men oavsett startelva och trupp så är målet det samma.

2008-09-10 15:15

Skrivet av: Daniel Pettersson