Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Magnus Wikman 2009
Foto: Tobias Josefsson

Från final till genrep

LFC vann Supercupen den gångna helgen. Nu beger sig laget i väg på ett litet läger i Eskilstuna med genrep inför seriestarten. - Vi ser fram emot dessa dagar i Eskilstuna innan vi startar serien, säger LFC-tränaren Magnus Wikman.

Det blev seger mot Umeå IK med 1-0 efter en ganska jämn match. Umeå ägde sammantaget bollen mer än vi medan vi skapade de farligaste chanserna. Vi hade hoppats kunna ha mer boll under hela matchen, inte bara i första halvlek, men Umeå gav oss tyvärr inte de möjligheterna. Mest glädjande utöver vinsten var att vi försvarade oss bra i och runt vårt straffområde samt den lojalitet spelarna visade gentemot varandra

På torsdag åker vi på ett litet läger som sträcker sig tills på lördag eftermiddag. Lägret äger rum i Eskilstuna, där vi även ska möta Eskilstuna United på torsdagskvällen i vårt genrep. Lägret kommer främst handla om att få ihop gruppen än mer, tydliggöra våra roller på och utanför plan samt jobba med fasta situationer.

Matchen i sig är främst viktig för att stärka vårt redan starka självförtroende samt rätta till några småsaker som vi inte riktigt fått till än på match.

Vi ser fram emot dessa dagar i Eskilstuna innan vi startar serien i nästa vecka med 2 matcher, Sunnanå borta och Kopparberg/Göteborg hemma.

Hälsningar

Magnus Wikman

2009-03-24 12:30

Skrivet av: Webbredaktionen