Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Magnus Wikman 2009
Foto: Tobias Josefsson

Hemmapremiär mot Göteborg väntar

Premiären mot Sunnanå slutade på allra bästa sätt för LFC. Härnäst väntar säsongspremiär mot Kopparbergs/Göteborg på Folkungavallen. - Jag hoppas att vi kan ladda om efter premiärmatchen mot Sunnanå och komma fräscha till hemmapremiären, säger LFC-tränaren Magnus Wikman inför fajten.

Efter segern mot Sunnanå i seriepremiären står vi nu inför vår första match för året på hemmaplan och på naturgräs. En match vi kommer till med stärkt självförtroende efter insatsen på Norrvalla IP i premiären.

Vi möter ett Kopparbergs/Göteborg som säkert också de kommer med stärkt självförtroende efter sin seger mot LdB FC Malmö förra veckan. Göteborg har dessutom varit spelledigt sedan segermatchen mot Malmö förra veckan.

Göteborg är riktigt starkt i de bakre leden där man har spelare som Stina Segerström, Jane Törnqvist och Hedvig Lindahl. Därtill har man ett par luriga forwards som är väldigt duktiga i och runt straffområdet, vilket de inte minst visade prov på mot LdB Malmö. Dessa två anfallsspelare får vi definitivt se upp med.

Jag hoppas att vi kan ladda om efter premiärmatchen mot Sunnanå och komma fräscha till hemmapremiären. Vårt mål är att återigen kunna göra en bra match och samtidigt ta tre nya poäng.

Hälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-04-03 13:00

Skrivet av: Magnus Wikman