Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Maja springer 2009
Foto: Filip Oskarsson

LFC möter formstarkt Örebro

KIF Örebro hemma på Folkungavallen blir ingen lätt uppgift för LFC, vilket tränare Magnus Wikman är väl medveten om. - Örebro är ett välorganiserat och hårt arbetande lag som är i bra form, säger Magnus.

Ny hemmamatch väntar och den här gången är det KIF Örebro som kommer på besök. Ett Örebro som fortsatt spela riktigt bra efter en mycket stark försäsong och där man förutom inledande förluster mot Umeå och Göteborg har gått obesegrat ur sina resterande matcher.

Tillsammans med Umeå är Örebro seriens mest formstarka lag och blir med sitt hårda arbete och sin starka organisation en riktigt tuff uppgift för oss.

Vi kommer närmast från två svåra matcher där vi fick med oss en poäng. Självklart hade vi siktat på att ta betydligt fler poäng i de två matcherna mot Malmö respektive Umeå, men så blev det nu inte.

Efter förra seriematchen har vi spelat mot division 2-laget IFK Värnamo i Svenska Cupen. En match som förutom många mål gav oss möjligheten att spela ut, att hitta tillbaka till känslan i vårt spel och att komma upp på vinnarspåret igen.

Vänliga hälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-06-13 12:00

Skrivet av: Webbredaktionen