Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Maria Kalle Karlsson 2009
Foto: Tobias Josefsson

LFC tar emot formstarkt SunnanÄ

SunnanÄ som bortaslog Malmö med hela 4-0 senast kommer nu till Folkungavallen för mötet med LFC. - SunnanÄ har gÄtt bra och vi mÄste spela pÄ högsta nivÄ för att vinna, sÀger Magnus Wikman.

Sunnanå kommer precis om vi själva gör med en 4-0-seger i bagaget till kvällens match. Skellefteålaget är också det första laget vi möter för andra gången i och med att seriespelet går in på sin andra halva.

Vi möttes i seriepremiären i en match där vi även om målen kom till på lite speciella sätt, spelade stabilt och vann med 3-0.

Sunnanå har gått bra och har många bra resultat med sig från första halvan av säsongen, där naturligtvis 4-0-segern över Malmö senast imponerar stort. Laget är välorganiserat och försvarar sig riktigt bra. Dessutom har de en duktig central mittfältare i Perpetua "Pepe" Nkwocha och ett forwardspar (Kate Gill och Linda Fransson) som passar varandra mycket bra.

De båda anfallarna gjorde två mål vardera i segermatchen mot Malmö senast och kan på egen hand sysselsätta en backlinje.

Vi måste spela på högsta nivå för att vinna matchen mot ett formstarkt Sunnanå, vilket jag hoppas och tror att vi kommer göra.

Vänlig hälsning

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-06-16 11:00

Skrivet av: Magnus Wikman