Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Seger chans 2009
Foto: Filip Oskarsson

Revansch i sikte

I morgon tar LFC bussen till Helsingborg för att försöka utkräva revansch på Stattena efter 2-2 i säsongens första möte. - Stattena är det enda lag vi inte vunnit en tävlingsmatch mot så vi är riktigt revanschsugna, säger Magnus Wikman.

Efter 1-0-segern mot Hammarby möter vi nu Stattena på bortaplan. Stattena som är det enda lag i serien vi inte vunnit mot i en tävlingsmatch i år. Vi är riktigt revanschsugna efter 2-2 mot dem hemma i våras, där vi kanske gjorde vår sämsta match för säsongen.

Stattena är ett lag vi normalt sett ska vinna mot, men det gäller att vi är ödmjuka inför uppgiften, särskilt efter 2-2 mot dem hemma och vår insats mot Hammarby i söndags.

Det gäller också att vi mentalt klarar av matchen. Efter den har vi ett lite längre uppehåll där många spelare åker i väg på landslagssamlingar så det gäller verkligen att vi är fokuserade på uppgiften och inte redan har tankarna på annat håll.

Vi är med i racet och det är verkligen viktigt att vinna sådana här matcher om vi ska fortsätta vara med och slåss i den absoluta toppen av tabellen.

Ida Brännström, som kommit till oss från Linköping Kenty, är tillgänglig för spel till matchen mot Stattena. Fortfarande saknar vi långtidsskadade Josefine Öqvist.

Vänliga hälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-07-07 11:00

Skrivet av: Magnus Wikman