LFC ingår samarbete med Select

LFC har inför 2016 signerat ett avtal med Select Sport som materialleverantörer. 

Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Puma under flera säsonger och där kommer vi fortsätta ha samarbetet när det gäller skor.

Till årsskiftet blev Linköpings FC en del av Select-familjen. Det nyligen signerade avtalet innebär att SELECT kommer att leverera match- och träningskläder, fotbollar, skydd och medicinutrustning till hela föreningens fotbollsverksamhet.

Richard Kjell, försäljningschef på Select Sport, ser fram emot det nya samarbetet.
– Vi vill bidra till att Linköpings FC fortsätter med sin redan starka elitsatsning. Linköpings FC har dessutom ett imponerande samarbete med många ungdomsklubbar i regionen, det stärker utveckling och tillväxt för alla parter. Vi siktar mot ett långsiktigt samarbete och ska förse Linköpings FC med de verktyg som de behöver för att utveckla sin verksamhet.

– Vi i LFC ser framemot ett nära och givande samarbete med Select inför kommande säsonger. Vi har fått ett väldigt bra och professionellt bemötande från Select, vilket är oerhört viktigt för oss i vår målsättning att utveckla våra spelare till att bli världsspelare och att klubben kan nå nya framgångar inom damfotbollen, säger Linköpings FCs klubbdirektör Maria Hagström.

När det gäller skor kommer LFC alltså att fortsätta spela i Puma.