Ytterligare spelare till OS-kval

I går presenterade den Svenska förbundskaptenen Pia Sundhage att hon kompletterar sin trupp till OS-kvalet med LFC spelaren Jessica Samuelsson. Till kvalet kommer även LFC spelarna Renée och Kristine vara representerade.

Jessica ådrog sig en bristning på förra landslagsläget och har rehabiliterat sig sedan dess. Nu är hon åter i full träning och får alltså åka med övriga landslaget ner till Holland där de kommer möta Holland med LFC spelaren Renée Slegers och Norge där Kristine Minde finns representerad.

Det kommer bli ett spännande kval där en OS-plats står på spel. Förutom Sverige, Norge och Holland igår Schweiz i gruppen.

I övrigt kommer Claudia Neto åka ner till Algarve Cup med Portugal där även Danmark deltar med Janni Arnth och Pernille Harder från LFC.
Vi önskar alla ett stort lycka till!