Landslagsspelare

Inte mindre än 12 spelare är förtillfället på landslagsuppdrag från LFC. Sverige möter Norge och Holland i OS-kval i Rotterdam. Danmark och Portugal åker till Algarve och spelar Algarve Cup. Vårat U20/U23 landslag åker till La Manga för att förbereda sig inför kommande VM.

Nu startar landslagsuppehållet och det är många LFC-spelare som åker iväg med sina respektive landslag. Fridolina Rolfö, Jonna Andersson, Stina Blackstenius, Jessica Samuelsson och Magdalena Eriksson representerar Sverige. Renée Slegers och Kristine Minde representerar Holland respektive Norge och är motståndare till Sverige i OS-kvalet tillsammans med Schweiz. Endast ett lag får åka till Rio i Sommar.

Pernille Harder,Janni Arnth och Claudia Neto åker ner till Portugal för att spela Algarve Cup. Danmark spelar mot Canada (2e mars), Island (4e mars ), Belgien (7e mars) och placeringsmatch den 9e mars.

Tove Almqvist och Matilda Haglund åker till La Manga med U20/U23 landslaget.

Hela 12 spelare reser iväg på olika håll, något som vi är väldigt stolta över! Önska dem ett stort lycka till!