Foto: LFC

Årets uppstickare 2015 delades ut!

Magdalena Eriksson – Årets uppstickare 2015 delades ut på första hemmamatchen 17 april mot Mallbacken.

LFCs samarbetspartner Svensk Fastighetsförmedling delar årligen ut ett stipendium till en spelare i A-truppen som har visat framfötterna på ett extra bra sätt under året. I samband med 2016 års första hemmamatch den 17 april mot Mallbacken delades detta pris ut av Svensk Fastighetsförmedlings representant Elin Granat. Linköpings FC:s klubbdirektör Maria Hagström assisterar. Motivering: ”Motivering: ”Magdalena Ericsson har fortsatt utvecklas under säsongen 2015 och presterat på en hög nivå i såväl nationell som internationell fotboll. Magdalena har varit en viktig spelare för LFC i damallsvenskan och har etablerat sig som mittback och har tagit en fast plats i det svenska landslaget. Magdalena har värdefulla ledaregenskaper och agerar alltid professionellt både på och utanför planen. Med sina fotbollskvalitéer tillsammans med sin vinnarskalle är Magdalena en viktig pusselbit i Linköpings FC:s framtid”.