Foto: Botrygg Bygg

Information Matchsäsongen 2016

4 dagar kvar till premiär… 

Här följer lite information om nyheter på Linköping Arena.

Parkering & Entré
Linköping Arena är fortfarande under uppbyggnad och vi är därför hänvisade till att använda endast Entré 4 när säsongen drar igång. Entré 4 ligger i arenans nordvästra hörn. Står du på Parkeringen Papegojan ser du entrén till vänster när du tittar på arenan. Vad gäller parkering så har vi begränsat med platser runt arenan och vi hänvisar till de stora grusparkeringarna. Där kan du använda Dukatens App för att betala och på så vis slippa stå i kö vid betalautomaten.

Biljetter
Alla som tittar på matchen kommer vara hänvisade till en specifik sittplats. De besökare som löser biljett på arenan tilldelas ”bästa möjliga plats”.
Vill man själv välja sittplats och undvika köer vid entrén går det att köpa biljett på lfc.ebiljett.nu

Betalning
Betalning kommer vara möjlig med kontanter och Swish vid de alla försäljningsställen, det kommer även vara möjligt att betala med kort i de flesta försäljningsställen.

Som alltid när man inför nya rutiner införs finns det en risk för att tekniska problem uppstår och vi ber er om tålamod om så skulle vara fallet vid ditt besök. Vi tror, och jobbar stenhårt för, att det här ska förbättra upplevelsen för alla våra gäster.