Foto: Botrygg Bygg

Information inför match på Linköping Arena

Säsongen 2016 är i full gång och vi vill återigen delge lite information för att ditt besök på Linköping Arena ska upplevas så bra som möjligt.

Parkering
Vad gäller parkering så har vi begränsat med platser runt arenan och vi hänvisar till de stora grusparkeringarna. Där kan du använda Dukatens App för att betala och på så vis slippa stå i kö vid betalautomaten.

Entré
Linköping Arena är fortfarande under uppbyggnad och vi är därför hänvisade till att använda endast Entré 4 under säsongen 2016. Entré 4 ligger i arenans nordvästra hörn. Står du på Parkeringen Papegojan ser du entrén till vänster när du tittar på arenan.
Vi öppnar grindarna 1 timme innan avspark.
Har du köpt biljett i förväg scannar du din biljett i  grinden för förköp/säsongskort.
Vill du köpa din biljett på plats har vi två kassor öppna. När många kommer på en gång uppstår det lätt kö vid kassorna så tänk därför på att vara ute i god tid innan matchstart.

Numrerade biljetter
Alla som tittar på matchen kommer vara hänvisade till en specifik sittplats. De besökare som löser biljett på arenan tilldelas ”bästa möjliga plats”.
Vill man själv välja sittplats går det att köpa biljett på lfc.ebiljett.nu

Betalning
Betalning kommer vara möjlig med kontanter, kort och Swish vid alla försäljningsställen.

Som alltid när man inför nya rutiner införs finns det en risk för att tekniska problem uppstår och vi ber er om tålamod om så skulle vara fallet vid ditt besök. Vi tror, och jobbar stenhårt för, att det här ska förbättra upplevelsen för alla våra gäster.
Har du några frågor eller idéer får du gärna kontakta oss på 013-371288 under kontorstid eller via mail på info@linkopingfc.com

Vi ses på Linköping Arena!