Ny målvakt klar

Efter Matilda Haglunds korsbandsskada tidigare i vår så har LFC haft en målvaktsposition vakant i truppen. Nu är det klart med ersättare till Matilda, och det kommer att bli Chandra Bednar som klubben signerat ett korttidskontrakt med gällande höstsäsongen.

-Att få chansen att tillhöra en av Europas bästa klubbar är något som jag drömt om och jobbat hårt för sen jag var liten. Jag är väldigt tacksam för att jag fått denna möjligheten, och jag kunde inte ha drömt om en bättre klubb att få skriva mitt första professionella kontrakt med, säger Chandra.

-Kontakten med Chandra fick vi via kontakter som också möjliggjort att vi haft henne på besök två gånger under våren. Hon har gjort ett mycket bra intryck med hennes personlighet och orädda målvaktsspel. Chandra kommer att bli ett mycket bra komplement till Cajsa under hösten, säger tränare Martin Sjögren.

Kontraktet med Chandra är skrivet från den första augusti till seriens slut i november.

För mer information, kontakta: Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com