LFC möter Atletico Madrid den 7 augusti

Serien har uppehåll för OS i augusti men det finns fortfarande chansen att se vårt stolta hemmalag i en match mot europeiskt motstånd den 7 augusti kl 16:00 mot Atletico Madrid.

I och med La Liga Womens World tour kommer vi få europeiskt besök i form av Atletico Madrid som besöker Sverige och Linköping. Laget anländer på lördagsförmiddag och kommer att genomföra en träning på Linköping Arena. Söndagen är sedan full av finalmatcher i Winning ground innan matchstart kl 16:00 mellan LFC- Atletico Madrid. Matchen kommer att ha fritt inträde då våra sponsorer bjuder på entrébiljetten så varmt välkomna.

Turnén fortsätter sedan på måndagen till Eskilstuna men innan dess genomför Atletico en sista träning i Linköping där det finns möjlighet att träffa spelarna en sista gång för autografskrivning.