Cajsa förlänger med LFC

LFC har kommit överens med målvakten Cajsa Andersson om en fortsättning i klubben över 2017 och 2018.

Cajsa har under året gjort sin första säsong som ordinarie målvakt i Damallsvenskan efter att ha agerat back-up till Katie Fraine under 2015. Hennes snitt för insläppta mål ligger under ett mål per match.

Martin: Cajsa är en målvakt som är i ständig utveckling. Hon har tagit stora steg i sin utveckling under de två år som hon varit i LFC och jag ser att det finns stor potential att fortsätta den utvecklingen i framtiden. Det är skönt att få denna viktiga pusselbit på plats och jag är mycket nöjd med att ha målvaktsuppsättningen med två svenska unga svenska målvakter klar för 2017.

Cajsa: Jag har haft två väldigt bra år i Linköping och trivs bra i laget, klubben och staden så jag är glad att ha skrivit på för en fortsättning med LFC. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare och bidra till framgångar för klubben.