LFC flyttar upp F19-spelare

Sara Olai har under två säsonger spelat i LFC:s F19 lag. Sara har tagit stora kliv i sin utveckling och kommer till 2017 att tillhöra Linköpings FC:s A-trupp.

Sara Olai kommer att från och med säsongen 2017 tillhöra Linköpings FC:s A-trupp. Sara, med Borens IK som moderklubb, har tillhört LFC:s F19-lag under två säsonger och har erfarenhet från ungdomslandslagen. Sara har redan hunnit med att få speltid i Damallsvenskan vid tre tillfällen. Hennes debut skedde i matchen mot Kristianstad borta i april 2016.

Martin: Sara är en spelare som är spännande inför framtiden. Hon har presterat på en bra nivå i vårt F19-lag under de två säsonger som hon representerat oss, och det ska bli intressant att se om vi kan hjälpa Sara att ta vidare steg i sin utveckling. Det är viktigt för klubbens framtid att vårt F19-lag blir en kontinuerlig rekryteringsbas för A-laget, och steget med att flytta upp Sara är ett bevis på att verksamheten i F19 utvecklas.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com