Ny ledarstab i F19

Till nästa säsong kommer det bli en ny ledarstab kring LFC:s F19-lag.

Ny huvudtränare blir Mattias Hellström som närmast kommer från AFK Linköpings pojkverksamhet. Han har tidigare Haft tränaruppdrag i Djurgårdens IF:s pojkverksamhet och varit assisterande tränare i IFK Norrköping DFF.

Som assisterande tränare  kommer Carl Blomqvist finnas under året. Carl har tidigare varit tränare för Växjö BK dam i div 2.

Som målvaktstränare kommer Andreas Rågefalk ta plats . Han är verksam som instruktör vid ÖFF:s distriktsveksamhet för pojkar och har också varit MV-tränare i Linghems SK herrlag, AFK Linköipng i div 2 och Ängelholms SK.

Maria Aronsson kommer fortsatt finnas med som instruktör och Olivia Dahlman tar ansvar för fysträning och finns med truppen som sjukgymnast. Ulf Ingvarsson finns kvar och håller ordning i rollen som lagledare.

Kategoriserad som F19