Kom och fira SM-guld!

I samband med matchen mot Eskilstuna vill Stångåstaden, Tekniska verken, Sankt Kors Fastigheter, Lejonfastigheter, Botrygg och Corren bjuda publiken på entré till matchen. Läs mer om hur du får tag på biljetterna.

Lördag 5 november kl 15:00 spelar Linköpings FC sin sista seriematch, mot Eskilstuna United. I samband med matchen kommer hela Linköping fira alla spelarna för sin fantastiska prestation under säsongen. Delta i festligheterna, kom och fira Linköpings FC på Linköping Arena. Vi öppnar dörrarna till folkfesten redan klockan 14:00 och fortsätter firandet med prisutdelning och underhållning efter matchen.

Vi vill fira festen med dig!
Stångåstaden, Tekniska verken, Sankt Kors Fastigheter, Lejonfastigheter, Botrygg och Corren bjuder dig på entré till matchen. Ta chansen – kom och fira guldspelarna i Linköpings FC.

Du hämtar dina biljetter här:
Gränden lördag 29 oktober 11-14
Hämta dina biljetter och ta en bild med spelare från LFC (13-14)

Linköping Konsert & Kongress
Vardagar 8:00-18:00

Correnhuset
Vardagar 8:00-17:00

Kundtjänst Dukaten (Nygatan 3) Mer information kommer

Max 4 biljetter per person