LFC flyttar upp ytterligare spelare från F19

Wilma Thörnkvist från F19-laget flyttas upp i A-truppen. Wilma är en spelare som haft en bra utveckling i F19-laget sedan hon kom från Tranås till klubben. Wilma kännetecknas av en god spelförståelse och teknik. Detta i kombination med en hög ambition gör att Wilma har all förutsättningar för att utvecklas till en mycket bra spelare i framtiden.

Martin: Wilma är en spelare som har haft en explosionsartad utveckling sedan sommaren då hon började träna med A-truppen. Det som är mest spännande med Wilma är hennes förmåga att förstå spelet och hon har verkligen visat framfötterna de gånger hon varit med A-laget i både träning och match. Wilma är en spelare med stor potential och det ska bli mycket spännande att få följa Wilma i framtiden.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com