LFC förlänger med Lennartsson

Emma Lennartsson som kom till klubben från IFK Norrköping 2013 kommer att fortsätta över säsongerna 2017-2018. Klubben och Emma är överens om en fortsättning.

Emma: Det känns bra att det blir en fortsättning i LFC, vi har tillsammans byggt upp något riktigt bra och jag trivs väldigt bra i laget. Jag känner att jag fortfarande utvecklas och ser fram emot nästa säsong!

Martin: I Emma har vi en spelare som är ett föredöme i sitt sätt att förbereda sig inför match och träning. Hon bidrar med en jämnhet i sitt spel och kan också spela i flertalet positioner, vilket hon visat under 2016. Det känns mycket bra att Emma är med oss i den spännande framtid vi har.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com