LFC förstärker med dansk landslagsspelare

Maja Kildemoes är en back/mittfältare som LFC värvar från Odense i Danmark. Klubben har varit i kontakt med Maja under en längre tid, och hon besökte Linköping redan i somras. Avtalet är skrivet över säsongen 2018.

Maja: I am excited about signing with LFC and look forward to testing myself at a higher level in a professional environment, which LFC offers. I am looking forward to defend the Swedish Championship. I am looking forward to be a part of team with a lot of great players, who I can learn from both on the field and off.

Martin: Maja är en mycket spännande spelare som har en stor potential att utvecklas till en toppspelare i Damallsvenskan. Hon är erfaren trots sin ålder och har vid flertalet gånger representerat Danmark.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com