LFC och Arnth överens om förlängning

Janni Arnth har kommit överens med LFC om en fortsättning över de kommande två säsongerna.

Martin: Janni gjorde ett mycket bra 2016 hos oss och ambitionen har hela tiden varit att förlänga Jannis avtal hos oss. Nu när vi gjort det så betyder det att vi har vår backlinje intakt från 2016, vilket är en riktigt bra grund att stå på när vi jobbar vidare med lagbygget inför 2017. Janni kommer att ha en viktig funktion med sin erfarenhet för det fortsatt unga lag vi har LFC.

Janni: Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen och bygga vidare på det vi har börjat med laget. Jag tycker vi har en spännande säsong fram för oss där båda mästerskapet och CL väntar. Därför känns det naturligt att ta nästa steg med Linköpings FC.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com