Pernille Harder lämnar LFC

Pernille Harder kom till Linköpings FC 2012 och har haft en otrolig utveckling från ung talangfull spelare till en världsspelare med unika egenskaper. Vi i Linköpings FC tackar Pernille för de år som hon varit i klubben och önskar henne stort lycka till i sin framtida karriär.

Pernille: “Jag har haft 4.5 fantastiska år i klubben, där jag har utvecklat mig enormt som fotbollsspelare. Det kan jag såklart tacka mig själv för, men tränare, ledare och lagkamrater ska också ha ett stort tack för detta. Linköpings FC är en klubb jag alltid kommer ha i mitt hjärta och jag är stolt över att ha vunnit SM guld med detta laget. Jag väljer att ta nästa kliv i min karriär och testa på mina färdigheter i en annan liga.”

Vi i Linköpings FC är otroligt glada för det som Pernille har gjort för klubben både på planen och utanför. Vi önskar henne stort lycka till framöver.