Foto: LFC

Publikinformation LFC- Eskilstuna United

Lördagen den 5 november spelar LFC sin sista hemmamatch för säsongen. Det blir Guldfirande på hela Linköping Arena och här följer kort publikinformation inför matchen.

I samverkan med Stångåstaden, Tekniska verken, Sankt Kors Fastigheter, Lejonfastigheter, Botrygg och Corren bjuder vi på guldfirande med start 14.00.

Publiken går in till arenan via Entré 4 (nordvästra hörnet) och scannar sin redan uthämtade biljett där. De som inte har hämtat ut sin biljett ännu kan göra det i det vita tältet alldeles nedanför entrén.

Precis som vid alla arrangemang när flera tusen människor ska in kommer det uppstå köer. Vi kommer jobba på så mycket det bara går för att undvika för lång väntetid, men se till att vara i god tid för att komma till din plats i lugn och ro innan matchen.

Vid det vita tältet kommer våra samarbetspartners ha olika aktiviteter igång från 14.00 så passa på att stanna till där innan ni går till era platser inne på arenan.

Parkering hänvisas till Dukatens parkering Papegojan. Ladda gärna ner deras app för smidigare betalning. VIP-parkering finns i anslutning till Arenan och HCP-parkering finns vid hissarna på både östra och västra läktaren.

Vid alla våra försäljningsställen kommer det vara möjligt att betala med kontanter, kort och Swish.

 

Efter matchen får vi alla chansen att fira guldet tillsammans med spelarna.

Observera att det är absolut förbjudet att beträda innerplan!

Det kommer erbjudas tillfälle för samtliga i publiken att få autograf och ta kort med spelarna då de kommer upp på läktaren efter matchen.