Lisa Lantz är klar för LFC

Linköpings FC kan presenterar ytterligare nyförvärv. Lisa Lantz, mittback som närmast kommer från Umeå IK där hon haft rollen som lagkapten.

Lagbygget fortsätter och nu kan vi presentera ytterligare ett nyförvärv från Umeå IK. Lisa Lantz, mittback men som även kan användas i en ytterbacksposition. En stabil försvarare och som är van att ta stort ansvar i laget. Det ska bli spännande och se hur Lisa kan utvecklas ytterligare i ett lag som Linköpings FC.

Lisa: Personligen ser jag framemot att ta mig an nya utmaningar både för mig som person och fotbollsspelare. Jag är fortfarande motiverad till att utmana mig själv så att jag kan få olika svar på vad jag behöver utveckla. Fotboll är komplext och så länge hungern finns för att vilja utvecklas och glädjen för sporten finns, så finns det massor att förbättra och utveckla. Jag är oerhört glad för att jag får göra det och ingå i ett lag som Linköping. Jag ska komma ihåg att njuta av fotbollsåret 2017.

Vi välkomnar Lisa till Linköping och LFC.