Norrköpingsspelare till LFC

Alva Selerud från IFK Norrköping är det senaste tillskottet till LFC’s framtida truppbygge. LFC och Alva har skrivit ett avtal som gäller för 2017.

Martin: I Alva så har vi hittat en spännande spelare med spetsegenskaper som också är från närområdet. Det är viktigt för klubben att bibehålla en förankring i närområdet och att man är det naturliga valet för de absolut bästa unga spelarna i Östergötland.

Alva: Jag är väldigt laddad och taggad inför nästa år med LFC. Att få chansen att träna med ett topplag i allsvenskan är en stor möjlighet. Jag tror att LFC är ett väldigt bra steg i min utveckling och ser fram emot att tillhöra dem under kommande år.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com