Ytterligare pusselbit på plats inför 2017

Marija Banusic klar för LFC.

LFC har gjort klart med ytterligare en pusselbit i lagbygget inför kommande år. Marija Banusic har skrivit på ett avtal över de två kommande säsongerna. Marija representerade ligatrean Eskilstuna 2016 och dessförinnan bl a Chelsea. Under den gångna säsongen så svarade hon för sex mål i damallsvenskan varav ett som säkrade guldet åt LFC när Eskilstuna besegrade Rosengård den 16 oktober.

Marija: Det ska bli roligt och spännande att representera LFC de kommande två åren. Jag gillar fotboll och Linköping spelar en rolig fotboll. LFC har en bra miljö och jag ser fram emot att utvecklas i klubben och få chansen att spela Champions League.

Martin: Marija är en spelare som har spännande offensiva kvaliteter. Hennes utvecklingspotential är stor och jag är övertygad om att den miljö vi har i LFC kommer att vara perfekt för Marija att få växa i. Med de spelartappen vi har haft utifrån ett offensivt perspektiv så är Marija ett mycket bra tillskott till vår trupp. Det ska bli mycket intressant att få jobba med Marija i framtiden.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com