Foto: Linnea Englund

Nytt stjärnskott till LFC:s kontor!

I februari välkomnade Linköpings FC Roine Carlsson som ny kanslichef och evenemangsansvarig.

Roine är 49 år, har fyra barn och fru och bor i Linköping. Roine har 10 år som egenföretagare bakom sig men har tidigare framförallt verkat inom föreningslivet och som fritidsledare på både skola och fritidsgård, då han är utbildad som fritidsledare med fotbollsprofil. Roine gillar både tennis och golf utöver fotbollen. Han har själv spelat fotboll i BK Wolfram och även Vikingstad SK. Hans favoritlag är Leicester City FC.

Fem snabba med Roine:
Sommar
 vs. Vinter
Choklad vs. Lakrits
Fotboll vs. Golf
Kött vs. Fisk
Öl vs. Vin
Hund vs. Katt

Vi är otroligt glada över att ha Roine hos oss och önskar honom all lycka till med sitt arbete hos oss!