Foto: Filip Oskarsson

Östgötaderby i träningsmatch mot Norrköping

Imorgon lördag ställs LFC tjejerna mot IFK Norrköping hemma på Linköping Arena. Samtidigt som flertalet tjejer är iväg på landslagsuppdrag sliter F-19 och några A-lagsspelare vidare på hemmaplan.

Som det ser ut just nu är det 4st A-lagstjejer som förstärker F19 truppen under morgondagens match där IFK Norrköping står för motståndet. Klockan 14:00 är det avspark på Linköping Arena och Ronnie Bergdahl vikarierar för tränare Kim Björkegren som är och spanar på spelare i Algarve. Bergdahl är positiv inför morgondagens match och säger att de spelare som är på hemmaplan har tränat på flitigt under veckan. Tyvärr har Marija Banusic blivit sjuk med feber och Alva har känningar i ryggen.

Vi ses på arenan imorgon klockan 14:00!

Entré sker genom entré 2 och kaffe kommer att finnas till försäljning i paus.