Stormöte mellan Neto, Arnth och Kildemoes!

Ikväll spelar landslagstjejerna återigen och våra LFC tjejer ställs mot varandra. Claudia Neto med sitt Portugal ställs mot Janni Arnth och Maja Kildemoes Danmark.

I onsdags slutade det med vinst för Sverige, oavgjort för Norge, och dessvärre förlust för Portugal och Danmark. Ikväll är det återigen dags för våra LFC:tjejer att prestera. Portugal och Danmark ställs mot varandra medans Norge möter Spanien och Sverige ska ta sig an Kina.I Sveriges startelva hittar vi tre LFC tjejer; Jessica Samuelsson, Jonna Andersson och Magdalena Eriksson. Även förra årets LFC:raket Fridonlia Rolfö finns med i startelvan.

Sverige-China kl. 19.30 kan ses på SVT2 SvtPlay
Norge-Spanien kl. 19.30 kan ses på TV2 Sportskanalen.
Danmark-Portugal kl. 20.00 kan ses på länken!

Vi önskar tjejerna lycka till och hejar hemifrån soffan!