Foto: Filip Oskarsson

Fem dagar kvar till seriepremiär!

Under påskdagen är det premiär för hela tio lag i damallsvenskan och Linköpings FC är ett av dessa lag. LFC gästas av nykomlingarna IF Limhamn Bunkeflo hemma på Linköping Arena och förväntningarna är skyhöga på årets trupp med tanke på förra säsongens framgång. Kom och stötta tjejerna, köp din biljett idag HÄR!

Nyförvärvet Marija Banušić är laddad inför premiären och tycker att det ska bli spännande att äntligen sättas på prov i damallsvenska efter alla träningsmatcher. Marija säger att träningsmatcherna har haft en stor betydelse för lagbygget och gruppdynamiken under vintern och våren. Såhär dagarna innan premiären ligger fokuset främst på att få hem landslagsspelarna så att de kan öva in det sista. (Jonna, Magdalena, Jessica, Kristine, Janni och Maja är iväg med respektive landslag)

Skadeläget i truppen ser ut som följande:
Johanna Rasmussen är nyopererad och rehabar efter korsbandsskadan. Irma Helin rehabar efter ingreppet där brosk togs bort i knät och Matilda Haglund är på väg tillbaka efter korsbandsskadan hon ådrog sig säsongen 2016.

Säsongskorts försäljningen rullar på och vi är oerhört stolta över att så många vill vara med och stötta oss. Köp ditt säsongskort eller enstaka biljett HÄR! så ses vi på Linköping Arena.

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
16 april 15:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.