5 LFC-spelare med i Landslaget

Inte mindre än 5 LFC-spelare ingår i den trupp som ska förbereda sig inför EM i Holland i sommar. Tove Almqvist, Jonna Andersson, Jessica Samuelsson, Lina Hurtig och Magdalena Eriksson.

Förberedelserna inför EM i sommar sker genom två viktiga landskamper mot USA och Skottland. Pia Sundhage har tagit ut 27 spelare som har chansen att spela till sig en landslagsplats. Extra kul är det att Tove åter får chansen. Tove har haft en väldigt bra start i Damallsvenskan.

Den första matchen spelas den 8 juni klockan 19.30 mot USA på Gamla Ullevi. En bra värdemätare för att förbereda sig inför turneringen i sommar. Den andra matchen spelas den 13 juni klockan 18.00 mot Skottland i Växjö på Myresjöhus Arena.

Innan lägret är det flera allsvenska matcher som ska spelas, närmast mot K/Göteborg nu på onsdag kl 19:00 på Linköping arena. Välkomna.