Foto: Filip Oskarsson

Toppmöte på Linköpings arena

I morgon kommer Rosengård till Linköpings arena för en match som vi alla sett framemot. Det är de två förhandsfavoriterna inför säsongen som möts med avspark kl 15:00. Intresset är stort och vi närmar oss 1000 sålda biljetter så kom i tid och boka gärna din biljett i förväg på nätet.

En spännande match som vi alla har sett framemot. Rosengård har inte riktigt presterat efter förväntningar med två förlusters, dels mot Eskilstuna men även mot bottentippade Hammarby.

Vi har förberett oss bra i veckan och det kommer krävas att alla spelare verkligen presterar på topp, för jag lovar att Rosengård kommer vara revanschsugna.

Har du köpt en biljett till Rosengårds-matchen på lördag har du även möjlighet att köpa en biljett för halva priset till matchen på onsdag 24/5 mot Kopparbergs/Göteborg FC. Vid uppvisande av Rosengårds-biljetten i kassan på onsdag så går du in för halva priset, och ta med dig en vän så går ni båda två in till priset av en. Ni som har säsongskort får ta med en vän som får köpa sin biljett för halva priset vid uppvisande av säsongskort. 

Välkommen till match!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
19 maj 12:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.