Foto: Filip Oskarsson

Tuff bortamatch mot KIF Örebro

Laget åker till Örebro i eftermiddag för en av seriens tuffaste bortamatcher. Matchstart är kl 19:00 och kan man inte vara på plats Behrn arena visas matchen på Damallsvenskan.tv.

Läget i laget är att vi saknar fortfarande Marija Banusic´ som stukade foten illa i samband med Kristinastadsmatchen och Kristine Minde som inte helt är tillbaka efter problem med baksida lår. På skadelistan finns sedan tidigare långtidsskadade Johanna Rasmussen. I övrigt ska truppen vara tillgänglig för spel och det betyder att Jessica Samuelsson får fortsatt förtroende som ytterforward.

Vi går in i ett intensivt spelschema med tuffa matcher framöver, KIF Örebro ikväll alltså och sedan två hemmamatcher i följd där vi börjar mot FC Rosengård på lördag avspark kl 15:00. På onsdag den 24 kommer K/Göterborg på besök. För att avsluta veckan med semifinal i Svenska cupen mot Djurgården den 28 maj.

Det går utmärk att köpa sina biljetter redan nu, till Rosengård har vi över 500 förköpsbiljeter. www.lfc.ebiljett.nu

Länk till Damallsvenskan.tv

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
14 maj 16:00
Behrn Arena, Örebro
Inga matchhändelser.