Foto: Filip Oskarsson

Viktig match mot Göteborg

Idag är det en viktig match i Damallsvenskan för Linköpings FC. Efter förlusten senast gäller revansch mot K/Göteborg. Avspark är kl 19:00. Vi ses på arenan!

Kopparberg/Göteborg har blandat och gett i årets Damallsvenskan med bra och dåliga insatser och ligger på en femteplats i tabellen. De har ett farligt vapen i anfallet i form av fd. LFC-spelaren Pauline Hammarlund som stått för merparten av K/Göteborgs mål hittills i ligan.

Förlust senast mot Rosengård, vilket var tungt men det som oroar mest är antalet skador som inträffade och gör att startelvan kommer att se lite annorlunda ut sen sist. Johanna Rasmussen och Kristine Minde är fortfarande borta för spel. Trion Emma, Jessica och Lina tvingades alla utgå i lördags och där det fortfarande frågetecken på Emma och Jessica. Det är viktiga matcher framöver så alla spelare kommer vara viktiga. Så få skador som möjligt och snabb rehabilitering på de som är skadade.

Var du på matchen senast? Ta då med dig din biljett och få möjlighet att köpa en ny för halva priset. Du kan ta med en vän och få halva priset på den biljetten också. Visar du upp ditt säsongskort kan du köpa en biljett till halva priset för en vän.

LFC Biljettsida

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
23 maj 16:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.