Ytterligare en seger

Seger mot Holmalund! Dagens match i värmen bjöd inte på något vidare spel från något av lagen men vi visade hög moral och lyckades, trots att spelet knackade långa stunder, besegra Holmalund från Alingsås med 3-1 efter 1-1 i paus. Det var Holmalund som tog ledningen i matchens 16:e minut efter ett misstag långt ner på vår planhalva. Vi reste oss snabbt och kvitterade redan 7 minuter senare då Junis gjorde 1-1 på Sara Os fina instick. Efter paus öste vi på i medvinden även om Holmalund stack upp med farliga kontringar då och då. Sara Hs 2-1-mål i 81:a minuten var väldigt förlösande. Katja slog frisparken som Emilia (lån från Svärtinge) tog emot och friställde Sara. Hur snyggt som helst! Spiken i kistan satte Anna på straff i 88:e minuten sedan Frida (lån från Boren) blivit fälld. Tre riktigt sköna poäng utan att vi spelade bra, en styrka i sig!

LFC:s startelva

  • Före detta spelare/inlånade spelare
  • #10 Stina Nilsson
  • #18 Sara Olai
  • Spelade ej/skadade/sjuka:

Matchfakta

F19
28 maj 14:00
Linköping Arena, Linköping
3-1
  • Domare: Ahmad Al-Shawi
  • Varningar, Holmalunds IF Alingsås: Alexandra Schwartz