Foto: Filip Oskarsson

Sista hemmamatchen innan sommaruppehållet!

På söndag 18/6 kl 16:00 är det dags för sista hemmamatchen innan sommaruppehållet. Kvarnsvedens IK kommer på besök och vi hoppas att ni kommer och hejar fram LFC till seger!

Det är redan dags för omgång 9 i Damallsvenskan och den sista hemmamatchen innan sommaruppehållet. Kvarnsvedens IK kommer på besök till Linköpings Arena och de ligger just nu på en 6:e plats i tabellen. Kvarnsvedens IK var nykomlingar i Damallsvenskan förra året och slutade då på en 9:e plats. I Kvarnsvedens IK spelar bland annat nr 11 Tabitha Chawinga som leder Damallsvenskans skytteliga med 12 mål på 8 matcher.

Det har varit ett kortare uppehåll i Damallsvenskan p.g.a. landslagssamlingar, där många spelare från LFC har varit med. Nu är alla på plats hemma i Linköping igen och på träningarna innan söndag blir det fokus på att komma tillbaka till LFC-tänket.

Efter en viktig vinst i senaste matchen borta mot Piteå toppar nu LFC tabellen med 2 poäng före Eskilstuna. Ta med er vänner och familj och kom till Linköping Arena på söndag för att heja fram LFC-tjejerna till ytterligare en seger! Ni köper biljetter till ett reducerat pris på vår biljettsida, jämfört med om ni köper biljett på plats.

Varmt välkomna till söndagens match!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
18 juni 15:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.