Tuff bortamatch väntar LFC

På söndag spelar LFC en tuff bortamatch mot Piteå i Damallsvenskan. Tillbaka i laget är Kristine Minde och Jessica Samuelsson efter en tids rehabilitering. Vid vinst återtas förstaplatsen i Damallsvenskan.

Laget flyger upp till Piteå redan på lördagen för att förbereda sig inför matchen. Tyvärr är inte nyförvärvet Irma Helin, som värvades från just Piteå, med i truppen. Hon har fått bakslag på sin knäskada och måste fortsätta sin rehabilitering utanför planen.

Piteå ligger förnärvarande på en femte plats i tabellen och är alltid ett tufft lag att möta på hemmaplan. De spelar fysiskt och förlitar sig mycket på långa bollar i djupled på deras snabba forwards. Vi måste fortsätta spela vårt spel och våga anfalla på ett varierat sätt.

Matchen kan du följa på damallsvenskan.tv

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
4 juni 14:00
LF Arena, Piteå
Inga matchhändelser.