Varmt mottagande i Kristianstad

Ett tappert kämpande LFC F19 förlorade med uddamålet 1-2 borta mot Kristianstad på söndagen. Vi dominerade matchen långa stunder och utan en storspelande målvakt i hemmalaget hade sannolikt poängfördelningen blivit en annan. En jobbig match på naturgräs i tryckande värme. Vår kvittering till 1-1 gjordes i första halvlek av Alva framspelad av Wilma T. Vi riktar även ett extra tack till vår lånespelare Amanda Samuelsson från Tranås som gjorde ett piggt inhopp. Vi tar med oss en hel del positivt från matchen och laddar om inför sista omgången innan sommaruppehållet, hemma mot Rosengård på lördag. Vi ses väl där?

LFC:s startelva

  • Före detta spelare/inlånade spelare
  • #18 Sara Olai

Matchfakta

F19
11 juni 14:00
Vilans IP A-plan, Kristianstad
2-1
  • Domare: Berat Halili
  • 34’ 1-1 Okänd spelare