Nicoline Sørensen förstärker Linköpings FC

Inför höstsäsongen har LFC värvat Nicoline Sørensen 20 år, närmast från Danska Bröndby.

Nicoline är ett stort framtidsnamn i Danmark och tillhör den trupp som reser till sommarens EM i Holland. Hon har 59 U- och 7 A-landskamper och har på dessa stått för totalt 19 mål.

Kim Björkegren:
”I Nicoline får vi in en offensivt skicklig spelare med snabbhet och teknik. Det är en spelare som kan ändra matchbilden och har en stor potential att bli en spelare på den absoluta toppen! Det var ingen tillfällighet att hon under förra året fick priset som årets talang i Danmark”.

Nicoline Sørensen:
Efter mit besøg i Linköping for kort tid siden, var jeg sikker på at klubben ville være det helt rigtige sted at fortsætte min fodboldmæssige udvikling. Linköping har et rigtigt godt hold – et klart koncept – en fantastisk organisation – og en masse dedikerede mennesker som virkeligt ønsker at udvikle kvindefodbolden. Det er præcis det jeg ønsker at være en del af. Jeg glæder mig utroligt meget til at møde mine nye holdkammerater, og hele teamet bag holdet, og jeg vil gøre mit yderste for at bidrage til klubbens fortsatte succes.”

Vi hälsar Nicoline varmt välkommen till laget och Linköping!