Ytterligare nyförvärv inför hösten

21-åriga Anna Oskarsson har skrivit på för de kommande 2,5 åren. Anna kommer närmast från Hammarby IF FF.

Med erfarenhet från Damallsvenskan (Hammarby och Jitex) och med 56 U-landskamper för Sverige är det en ung spelare, men redan med fina meriter.

Kim Björkegren:
Anna Oskarsson är en spelare jag följt under flera års tid. Som spelare har hon en bra högerfot, god funktionell teknik och är fysiskt stark. Genom hennes allsidighet är hon användbar på de flesta positioner och ger både vår trupp spets och bredd. Anna kommer till LFC med rätt inställning och är redo att jobba hårt för laget. På sikt är jag övertygad om att vi kommer få se Anna ta ytterligare steg i sin utveckling och då även ta en plats i det svenska A-landslaget.

Anna Oskarsson:
Att få komma till Linköping FC och en så proffsig fotbollsmiljö och organisation är få förunnat. I Linköping FC kommer jag ha mycket bra förutsättningar att utvecklas vidare. För mig känns det som ett naturligt och bra nästa steg att ta.

Det ska bli en ära att få möjlighet att representera de regerande svenska mästarna och få möjlighet att spela internationell klubblagsfotboll för LFC. Jag är väldigt förväntansfull inför uppstarten och resten av säsongen med min nya klubb och ska ge allt för att bidra till föreningens fortsatta framgång.

Vi ser framemot en spännande höst med spel i Damallsvenskan och Champions League. Vi hälsar Anna varmt välkommen!