Foto: Filip Oskarsson

Jessica lämnar för Arsenal

Som vi berättade för ett tag sedan så har Jessica Samuelsson valt att gå vidare i sin karriär. En otroligt duktig fotbollspelare och en underbar person att ha i sitt lag. Jessica har gjort oerhört mycket för klubben och vi kan bara önska henne stort lycka till! Läs Jessicas tankar i länken.

Jessica Samuelsson: “Som alla vet betyder LFC väldigt mycket för mig. Detta är min 8:e säsong i klubben och det är här jag har formats till den spelare jag är idag. Detta är första året jag känner mig tillräckligt mogen för ett klubbyte, jag hoppas att detta miljöombyte ska utveckla mig ytterligare. Det ska bli spännande att vara en del av Arsenals satsning och kul med en ny utmaning i min fotbollskarriär.

Jag vill passa på att tacka alla inblandade under alla mina år i Linköpings FC. Ni är en del av min framgång. Stort tack! Jag vill även önska laget lycka till i den avslutande delen av säsongen. Jag tror på er!”

Vi tackar och önskar Jessica all lycka i hennes framtida utmaningar. Du kommer alltid ha en plats i våra hjärtan.