Skön seger mot Kristianstad

En gedigen insats gav tre poäng i höstsäsongens första match på hemmaplan. Kristianstad DFF besegrades med 3-0 efter 1-0 i paus. Vi dominerade långa stunder och borde kanske gjort ytterligare något mål i första halvlek. Alicia gjorde 1-0 i första halvlek sen hon frispelats snyggt av Wilma T. Alva ökade på ledningen till 2-0 i mitten av andra halvlek ur mycket snäv vinkel. Även denna gång var det Wilma T som stod för passningen. Ella satte sen en frispark stenhårt från långt håll till 3-0 strax före slutet. Tre snygga mål! En kontrollerad tillställning som förstärker det stabila intrycket från förra helgens match mot Rosengård.

LFC:s startelva

  • Före detta spelare/inlånade spelare
  • #3 Linn Bogren
  • #18 Sara Olai
  • #25 Emmaliina Tulkki

Matchfakta

F19
20 augusti 14:00
Linköping Arena, Linköping
3-0
  • Publik: 30
  • Domare: Jesper Lindström Malm