Tre poäng mot Böljan

En fantastiskt härlig trepoängare inkasserades i helgens match borta mot IF Böljan. Slutresultatet skrevs till slut till 5-0 efter 0-0 i paus. Vi dominerade matchbilden kraftigt matchen igenom men det var inte förrän efter paus det lossnade rejält med Wilma Rs 1-0 som förlösande faktor. Sara O stod för passningen. 6 minuter senare var det dags för 2-0, denna gång stod Wilma R för framspelningen till Anna som inte gjorde något misstag fri med målvakten. Böljan kom tillbaks något men efter Fannie Stenströms (lån från Malmslätt) 3-0 var det inget snack. Även denna gång stod Sara O för framspelningen. Emina Trumics (lån från Mjölby) 4-0 kom direkt efter en misslyckad målvaktsutspark och vårt för dagen tredje lån Amanda Samuelsson (Tranås) fastställde slutresultatet till 5-0 i matchens sista minut på Katjas finfina inlägg.

LFC:s startelva

  • Före detta spelare/inlånade spelare
  • #3 Linn Bogren
  • #19 Sara Olai

Matchfakta

F19
24 september 14:00
Falkenbergs IP, Falkenberg
0-5