Tre poäng mot Böljan

En fantastiskt härlig trepoängare inkasserades i helgens match borta mot IF Böljan. Slutresultatet skrevs till slut till 5-0 efter 0-0 i paus. Vi dominerade matchbilden kraftigt matchen igenom men det var inte förrän efter paus det lossnade rejält med Wilma Rs 1-0 som förlösande faktor. Sara O stod för passningen. 6 minuter senare var det dags för 2-0, denna gång stod Wilma R för framspelningen till Anna som inte gjorde något misstag fri med målvakten. Böljan kom tillbaks något men efter Fannie Stenströms (lån från Malmslätt) 3-0 var det inget snack. Även denna gång stod Sara O för framspelningen. Emina Trumics (lån från Mjölby) 4-0 kom direkt efter en misslyckad målvaktsutspark och vårt för dagen tredje lån Amanda Samuelsson (Tranås) fastställde slutresultatet till 5-0 i matchens sista minut på Katjas finfina inlägg.

LFC:s startelva

 • Före detta spelare/inlånade spelare
 • #1 Clara Ekstrand
 • #3 Linn Bogren
 • #4 Katja Mundel Svensson
 • #9 Wilma Ritzén
 • #11 Wilma Johansson
 • #14 Alicia Drott
 • #16 Julia Elm
 • #17 Anna Krantz
 • #19 Sara Olai
 • #21 Sara Hjelm
 • #24 Ella Degerstedt
 • Ersättare
 • #7 Emina Trumic
 • #10 Ea Wessén
 • #12 Amanda Samuelsson
 • #18 Fannie Stenström

Matchfakta

F19
23 september 12:00
Falkenbergs IP, Falkenberg
0-5
 • Publik: 50
 • Domare: David Carlsson
 • Varningar, Linköpings FC: Ella Degerstedt
 • 2’ Varning Ella Degerstedt
 • 50’ 0-1 Wilma Ritzén
 • 55’ 0-2 Anna Krantz
 • 80’ 0-3 Fannie Stenström
 • 84’ 0-4 Emina Trumic
 • 90’ 0-5 Amanda Samuelsson